Košík  

(prázdný)
Reklama

Tmavá čokoláda

Směs pro přípravu horkého kakaového nápoje.

16 Kč

Výprodej!

Jedná se o nápoj, který se těší velké oblibě zejména v mrazivých zimních dnech.

Milovníci čokolády si však přijdou na své v kteroukoliv roční dobu.

Hlavní přednosti nápoje:

  • krémová konzistence,

  • výtečná čokoládová chuť,

  • 3 druhy,

  • snadná a rychlá příprava,

  • jednoporcové a ekonomické balení,

  • bohatá marketingová podpora,

  • vhodné k míchání s alkoholem.

Dávkování:

1-porcové balení CHOCCO CREAM (32 g resp. 30 g, 27 g) + 150 ml vroucí vody = 1 nápoj.
1 balení CHOCCO CREAM + 3 litry vroucí vody.

Způsob přípravy 1-porcového balení:

160 ml hotového nápoje.
Obsah sáčku 1-porcového balení CHOCCO CREAM zalijeme 150 ml vroucí vody a důkladně rozmícháme (metličkou nebo ručním mixérem) až vznikne krémový nápoj.

Způsob přípravy CHOCCO CREAM ve výrobníku čokolády:

  • do připravené nádoby s teplou vodou nasypeme požadované množství směsi a důkladně rozmícháme,

  • vždy sypte směs do vody a nelijte vodu do směsi,

  • rozmíchanou směs s vodou nalijeme do výrobníku, termostat nastavíme na maximum a spustíme otáčení lopatek,

  • po dobu 10 minut necháme termostat na maximum a poté snižíme na 60 °C,

  • houstnutí přichází postupným chladnutím nápoje, počkejte proto až nápoj zchladne na cca 50–60 °C.

Při rozmíchávání nepoužívejte ostré nástroje – například mixér.

Tipy na míchání:

CHOCCO CREAM je vhodný i pro míchání s alkoholem. Doporučujeme kombinovat s rumem, vodkou, becherovkou, likéry, Chartreuse, Absint nebo Irish Cream.

Tipy na zdobení:

Využijte možnosti ozdobení Vámi připravovaného kakového nápoje. Pro inspiraci uvádíme některé variace. Připravený nápoj doporučujeme posypat strouhaným kokosem, čokoládou, přidat oplatek či trubičku. Buďte originální!